Instalații termice

Firma noastra ofera o gama larga de soluții pentru sistemele de încălzire centrala. Pentru a obține o funcționare corectă a instalațiilor și o durată lungă de viață, folosim materiale și tehnologii moderne de fabricație. Personalul nostru este instruit și dotat cu mijloace de lucru moderne. Numărul de echipe este dimensionat astfel încât contractele în timp asumate să fie respectate necondiţionat.

Realizam sisteme termice pentru clădiri cu orice destinatie, pentru care se executa:

  1. montarea radiatorului in poziția proiectată in proiect sau in poziția dorită de client
  2. instalarea conductelor de distribuție a apei reci apa calda precum și a celor pentru încălzire
  3. instalații cazane pe gaz sau lemne
  4. montarea supapelor, filtrelor și a tuturor echipamentelor necesare funcționarii întregii instalații termice.

În funcție de complexitatea instalării, pot fi montate o varietate de alte echipamente, cum ar fi: cazane, vase de expansiune, supape de siguranță. Automatizare bazată pe temperaturi interioare și exterioare: pompe de circulatie, pompe submersibile, hidrofoare, stații de dedurizare și filtrare, panouri solare.

Folosim cele mai noi tehnologii în procedurile de asamblare pentru instalații: conditionare si ventilatie, încălzire centrală, instalații sanitare, stingere a incendiilor, pompe de căldură.

Compania are echipe de instalatori care sunt trimise regulat la cursuri la companiile cu care colaborăm. Firma noastra se ocupa de instalațiile de echipamente termo-sanitare pe care le introducem pe piața. Venim in sprijinul dumneavoastra cu o echipa de profesionisti care va sta la dispoziție, atat cu sfaturi și soluții tehnice, prețuri corecte cât și cu montaj corespunzător.

Vrei o ofertă personalizată?