DESPRE NOI

Firma noastră a luat fiinţă în anul 2015 din dorinţa de a construi lucruri durabile şi de mare calitate. Cu planuri mari şi vise pe măsură am început să construim casă după casă şi să lăsăm în urma noastră clienţi fericiţi. De-a lungul anilor ne-am clădit o reputaţie solidă care ne recomandă pentru proiecte de anvergură. Datorită seriozităţii şi a calităţii construcţiilor, CERBOCON s-a impus rapid pe piaţa din Râmnicu Vâlcea, devenind în doar câţiva ani una dintre firmele apreciate de construcţii şi consultanţă.

 

În ciuda faptului că principala zonă de activitate este aceea de dirigenţie de şantier şi consultanţă în construcţii, CERBOCON acoperă o gamă largă de servicii din zona construcţiilor. Realizăm finisaje interioare ce reprezintă fie etapa finală a unei construcţii fie o lucrare de renovare a unei case ori apartament deja existente care necesită un aspect nou. De asemenea, putem realiza şi instalaţii termice, astfel că nu va trebui să contractaţi mai multe firme pentru a efectua diverse lucrări, CERBOCON este suficient pentru a ridica o casă de la zero şi a o preda proprietarului la cheie.

 

Aşadar, dacă doriţi să construiţi o casă sau să renovaţi locuinţa pe care o deţineţi deja, puteţi găsi în CERBOCON un partener de nădejde în realizarea proiectului pe care vi-l doriţi. Ne punem toată priceperea şi experienţa în slujba dumneavoastră pentru a efectua lucrări de calitate, iar casa pe care aţi visat-o va fi transpusă de noi în realitate.

Vrei o ofertă personalizată?