Canalizare

Sistemele de apă uzate, de lungă durată și etanșe sunt esențiale pentru comunitățile sănătoase și pentru un mediu sigur. Certificate conform standardelor naționale și internaționale de siguranță și calitate, soluțiile noastre pentru canalizare sunt ușor și rapid de instalat, durează decenii și necesită o întreținere relativ mică.

Soluțiile noastre inteligente ajută la anticiparea nevoilor viitoare și la scăderea probabilității de scurgeri și contaminare. Aceste soluții permit operatorilor de rețea să aibă control deplin, mai multă flexibilitate, liniște sufletească și, cel mai important, posibilitatea de a acționa la timp.

Sistemele de conducte de canalizare etanșe și durabile sunt esențiale pentru un mediu sigur și comunități sănătoase. Cu toate acestea, în funcție de condițiile șantierului și de nevoile proiectului, fiecare instalație necesită o soluție unică. Prin urmare, indiferent dacă este netedă sau ondulată, monostrat sau multistrat, PE, PVC sau PP, gama noastră largă de sisteme de conducte de canalizare vă asigură că găsiți exact ceea ce aveți nevoie și cu standardul de calitate așteptat.

În timp ce apa curge mai bine în țevile netede, cu mai puține reziduuri și, prin urmare, mai puțină întreținere, țevile ondulate au o rigiditate mai mare a inelului. Ele rezistă la sarcini mai mari și, prin urmare, sunt ideale pentru încărcături de trafic mare sau pentru instalare la adâncimi mari.

Țevi cu mai multe straturi – o combinație perfectă

Dacă aveți nevoie de ambele, capacitate mare de încărcare, precum și proprietăți ideale de curgere, puteți opta pentru țevi multistrat. Acestea combină un interior neted al țevii cu un strat exterior ondulat pentru a obține performanțe și durabilitate optime.

Vrei o ofertă personalizată?